Toon menu
Foto 1 bij Golf & Country Club Hoenshuis
Foto 2 bij Golf & Country Club Hoenshuis
Foto 3 bij Golf & Country Club Hoenshuis
Foto 4 bij Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis
Vergaderlocatie in Voerendaal - Limburg

Golf & Country Club Hoenshuis
Hoensweg 17
6367GN Voerendaal

Telefoon
045 575 3300
Personen
2 - 150
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie Zuid-Limburg

Wilt u vergaderen in een natuurlijke omgeving met  prachtige typische Limburgse vergezichten?
Golf & Country Club Hoenshuis is gevestigd in een sfeervolle carrévormige eeuwenoude Limburgse hoeve aan de rand van Voerendaal en ligt zeer centraal in Zuid-Limburg. Wij bieden diverse vergaderzalen met bijbehorende arrangementen aan en beschikken over uitgebreide culinaire mogelijkheden tijdens uw vergadering!

Hoenshuis beschikt over een zestal vergaderzalen, alle vernoemd naar omliggende kastelen:

- zaal Cortenbach (14 personen)

- zaal Rivieren (14 personen)

- zaal Puth (8 personen)

- zaal Haeren (45 personen)

- zaal Terworm (40 personen)

- zaal Dammerscheidt (6 personen)

Wanneer u kiest voor Golf & Country Club Hoenshuis als uw vergaderlocatie is het interessant om tijdens en-/of na de vergadering in sportieve sfeer te ontspannen. Het Hoenshuis heeft verschillende  ‘Clinic-arrangementen’ te bieden om u en uw collega’s kennis te laten maken met de golfsport. De clinics worden verzorgd door de Pro’s van Hoenshuis, voormalig Nederlandse Professional Kampioen Iain Forrester en zijn collega Johan Eerdmans.

Limburgse gastvrijheid in stijl
Tijdens of na uw event kunt u gebruik maken van onze keuken. Hier wordt een strenge filosofie nagestreefd: regionaal inkopen, seizoensgebonden en het bieden van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. U wordt warm welkom geheten in het stijlvolle clubhuis, dat een uitstekend restaurant herbergt en een zonovergoten terras heeft met frontaal uitzicht over de laatste twee holes.

Of u een drankje drinkt in de gezellige bar of gezeten bent in het restaurant, waar zowel een snelle maaltijd als een culinaire ontdekking kan worden genuttigd.

Bezoek de website