Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Engelenburg
Foto 2 bij Kasteel Engelenburg
Foto 3 bij Kasteel Engelenburg
Foto 4 bij Kasteel Engelenburg
Foto 5 bij Kasteel Engelenburg
Foto 6 bij Kasteel Engelenburg
Foto 7 bij Kasteel Engelenburg
Foto 8 bij Kasteel Engelenburg
Foto 9 bij Kasteel Engelenburg
Foto 10 bij Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg
Vergaderlocatie in Voorstonden - Gelderland

Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971LB Brummen

Telefoon
0575 56 99 99
Sterren
* * * *
Personen
4 - 120
Zalen
6
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg is gelegen op een landgoed in Brummen, Gelderland, nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen op de prachtige Veluwe. Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met moderne conferentie faciliteiten, luxe koloniale hotelkamers en suites, Serre à la carte restaurant en een 9-holes golfbaan (par 72).

Kasteel Engelenburg is door haar locatie en de royale conferentiezalen al vele jaren een veel gekozen plek voor een brainstorm sessie, training of directie bijeenkomst. De zalen zijn alle met gevoel voor de historische ambiance ingericht en voorzien van alle moderne audio visuele middelen, airconditioning en vele verwennerijen die uw bijeenkomst tot een genoegen maken. Uiteraard is onze efficiënte service en de persoonlijke aandacht eigenlijk vanzelfsprekend.

Wilt u uw team bedanken voor hun inzet of juist motiveren om extra te presteren of wilt u uw relaties eens extra in de watten leggen? Al onze inspanningen zijn erop gericht u te helpen dat te realiseren. Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden te bieden die daar aan kunnen bijdragen. Wat dacht u van lunchen op de golfbaan of onderweg met de solex, een wijnproeverij in onze middeleeuwse Wijnkelder of een verfrissende wandeling door de natuur? Laat u inspireren door de historische omgeving om hedendaagse resultaten te bereiken.

Bezoek de website