Toon menu
Foto 1 bij Kloosterhotel ZIN
Foto 2 bij Kloosterhotel ZIN
Foto 3 bij Kloosterhotel ZIN
Foto 4 bij Kloosterhotel ZIN
Foto 5 bij Kloosterhotel ZIN
Foto 6 bij Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZIN
Vergaderlocatie in Vught - Noord-Brabant

Kloosterhotel ZIN
Boxtelseweg 58
5261NE Vught

Telefoon
073 658 8000
Personen
2 - 120
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het kloosterhotel ZIN is gevestigd in een voormalig klooster op een landgoed met eeuwenoude bomen. ZIN biedt ruimte voor conferenties, vergaderingen, trainingsprogramma’s en coaching sessies maar ook voor retraites, meditatieweekenden en andere bijeenkomsten. De sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Het dagritme afkomstig vanuit de oorsprong geeft regelmaat aan de dag ter bevordering van de bijeenkomsten. Groepen onthaasten, komen op adem, doen nieuwe inspiratie op en vinden antwoord op vragen die er toe doen.

De persoonlijke benadering laat gasten zich thuis en gezien voelen. Daarnaast kan er gedurende het verblijf genoten worden van de heerlijke gerechten uit de biologische keuken. Door de moderne architectuur heeft ZIN een open en eigenzinnig karakter. De vele grote ramen in het gebouw zorgen voor verbinding met de rijke natuur van het landgoed. Bij de verbouwing in 1998 is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, oude materialen die vrijkwamen zijn opnieuw toegepast.

Zo heeft kunstenaar Frank Havermans een prachtige kast gebouwd van het sloophout. ZIN is ook nu nog een milieubewuste organisatie en in het bezit van een milieukeurmerk. Kunst heeft zin en ZIN heeft kunst. Kunst maakt integraal onderdeel uit van het kloosterhotel en is structureel terug te vinden door het gehele gebouw. Daarnaast staat op het landgoed een gastatelier dat elk half jaar door een andere kunstenaar wordt bewoond.

Bezoek de website