Toon menu
Foto 1 bij Logement Doosje
Foto 2 bij Logement Doosje
Foto 3 bij Logement Doosje
Foto 4 bij Logement Doosje
Foto 5 bij Logement Doosje

Logement Doosje
Vergaderlocatie in Warfstermolen - Friesland

Logement Doosje
Ooster Nieuwkruisland 1
9852TE Warfstermolen

Telefoon
059 46 88 626
Personen
6 - 16
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wilt u in een unieke omgeving met uw personeel brainstormen, vergaderen, een cursus volgen of juist geven, dan heeft u nu hiervoor de locatie gevonden! Direct aan nationaal park Lauwersmeer (500 meter) op de grens van Friesland en Groningen bevindt zich onze authentieke Friese kop-hals-romp boerderij van meer dan 200 jaar oud. Een counseling sessie, meeting of andere zakelijke bijeenkomst is mogelijk van 6 tot 16 personen.

U heeft de beschikking over de voormalige landbouwwerktuigenschuur met de eeuwenoude gebinten en orginele elementen, veel ruimte, met uitzichten over de landerijen en in een luxe landelijke ambiance, ruimte om te vergaderen en bij te tanken. Na een dag enerverend vergaderen, bijkomen tijdens een goed diner. Wat te denken van eerst een paar uur samen werken en daarna ontspannen tijdens een kookworkshop.

In overleg zijn er de volgende kookworkshops mogelijk: Frans, Italiaans, middeleeuws, Spaans, tapas, amuses, sushi, bonbons, Mexicaans, Grieks of Schots. Wilt u meerdere dagen gebruik maken van onze boerderij, is het mogelijk te blijven overnachten. Zes thema slaapkamers bevinden zich in de voormalige landbouwwerktuigenschuur en in overleg kunt u overnachten in de gastenverblijven van het logement.

Bezoek de website