Toon menu
Foto 1 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 2 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 3 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 4 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 5 bij Hotel Den Haag Wassenaar

Hotel Den Haag Wassenaar
Vergaderlocatie in Wassenaar - Zuid-Holland

Hotel Den Haag Wassenaar
Zijdeweg 54
2245BZ Wassenaar

Telefoon
070 511 93 44
Sterren
* * * *
Personen
10 - 400
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Hotel Den Haag wassenaar beschikt over 12 verschillende vergaderruimtes, geschikt voor 2 tot 300 personen. Alle ruimtes zijn ingericht met audiovisuele middelen, gratis internet via glasvezelkabel en comfortabel meubilair. Iedere gewenste opstelling is mogelijk en dankzij de innovatieve scheidingswanden kunnen verschillende zalen samengevoegd worden tot een grote zaal.

Na de meeting nog even een afsluitende borrel met collega’s? De gezellige hotelbar leent zich hier uitstekend voor.

Naast de vergaderzalen beschikt het hotel over een sfeervol restaurant. Rond de lunchtijd staat hier, van maandag tot en met vrijdag, een heerlijk live-cooking buffet voor u klaar. Ook voor het diner is er een uitgebreide menukaart, waar voor ieder wat wils op staat.

Meerdaagse bijeenkomsten kunnen hier ook gemakkelijk georganiseerd worden, want het hotel beschikt over 90 hotelkamers en 2 suites. Deze zijn alleen ruim, stijlvol en modern ingericht. Verder zijn ze voorzien van een koelkastje, televisie, telefoon, kluisje, koffie & thee faciliteiten, airconditioning , draadloos internet en een royale badkamer en toilet.

Parkeergelegenheid is er voldoende en is bovendien gratis. Het openbaar vervoer stopt tevens vlak voor de deur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. U kunt contact opnemen via 070-5119344 of via banqueting@hoteldenhaagwassenaar.nl.


Bezoek de website