Toon menu
Foto 1 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 2 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 3 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 4 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 5 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 6 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 7 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 8 bij Hotel Den Haag Wassenaar
Foto 9 bij Hotel Den Haag Wassenaar

Hotel Den Haag Wassenaar
Vergaderlocatie in Wassenaar - Zuid-Holland

Hotel Den Haag Wassenaar
Zijdeweg 54
2245BZ Wassenaar

Telefoon
070 511 93 44
Sterren
* * * *
Personen
10 - 400
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een vergaderruimte nodig bij Den Haag? Hotel Den Haag Wassenaar is gelegen in een bosrijke omgeving direct aan de A44/N14, slecht 10 minuten van het strand en van het centrum van Den Haag .

Hotel Den Haag wassenaar beschikt over een grote variatie aan vergaderruimtes tot een max van 300 personen. De verscheidenheid aan zalen maakt het vinden van een geschikte ruimte erg gemakkelijk. Hotel Den Haag Wassenaar beschikt over een 12 zalen ingericht met audiovisuele middelen, gratis internet via glasvezelkabel en comfortabel meubilair. Alle zaalopstellingen zijn mogelijk volgens uw persoonlijke wensen. Dankzij de innovatieve scheidingswanden kunnen verschillende zalen samengevoegd worden tot een grote zaal.

Buiten de 12 verschillende vergaderruimtes beschikken wij over een restaurant lobby, hotel bar/lounge, 90 luxe hotelkamers,2 suites en eigen gratis parkeerterrein. Rond lunchtijd staat er een uitgebreid live-cooking buffet voor uw gasten  klaar in ons restaurant. Hotel Den Haag Wassenaar  beschikt over recentelijk vernieuwde hotelkamers die ruim, stijlvol en modern zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van een koelkastje, televisie, telefoon, kluisje, koffie & thee faciliteiten, airconditioning , draadloos internet en een royale badkamer  en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding. U kunt contact met opnemen via 070-5119344 of via banqueting@hoteldenhaagwassenaar.nl.

Bezoek de website