Toon menu
Foto 1 bij DIJKS Amsterdam
Foto 2 bij DIJKS Amsterdam
Foto 3 bij DIJKS Amsterdam
Foto 4 bij DIJKS Amsterdam
Foto 5 bij DIJKS Amsterdam
Foto 6 bij DIJKS Amsterdam
Foto 7 bij DIJKS Amsterdam
Foto 8 bij DIJKS Amsterdam
Foto 9 bij DIJKS Amsterdam
Foto 10 bij DIJKS Amsterdam
Foto 11 bij DIJKS Amsterdam

DIJKS Amsterdam
Vergaderlocatie in Watergang - Noord-Holland

DIJKS Amsterdam
Kanaaldijk 119
1454AE Watergang

Telefoon
020 280 1871
Personen
2 - 80
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Leonie Walburg
Socials
Instagram

Bezoek de website

DIJKS Amsterdam: voor kleine & grote events

Evenementenlocatie onder de rook van Amsterdam

Historische plek aan de dijk

Het historische pand – waar al in 1907 wijn werd geschonken en een daghap werd geserveerd – kreeg in 2017 al een rigoureuze make-over. Dat resulteerde in een prachtlocatie; binnen een spannende mix van ambacht en design, buiten een idyllisch terras met uitzicht over weiland en water.

Zakelijke events

Lunch, borrel, productpresentatie, diner of vergadering: met drie verschillende ruimtes, een zonnig terras aan het water en een eigen aanlegsteiger is DIJKS Amsterdam een veelzijdige locatie voor zakelijke events. De drie ruimtes die achter de historische gevel schuilgaan, hebben elk hun eigen sfeer. De gezellige Eetkamer is met z’n bar en open keuken dé plek om samen te eten en borrelen. De stoere maar knusse Barn biedt plek aan 80 gasten en is geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties en recepties. Kleine gezelschappen kunnen gebruikmaken van de Salon, een klassieke en ingetogen ruimte met open haard. Alle ruimtes kunnen uiteraard ook gecombineerd worden, waardoor er plek is voor 100 man.

Ontdek DIJKS Amsterdam

DIJKS Amsterdam vind je in Watergang (tegen Amsterdam-Noord aan), vlak bij de snelweg. Parkeren is er gratis en ook met het OV is de locatie makkelijk te bereiken. DIJKS Amsterdam is zeven dagen per week beschikbaar voor grote en kleine evenementen. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een rondleiding.

Bezoek de website