Toon menu

Vergaderlocaties met kleinschalig karakter in Well (Gld)

U bent op zoek naar een vergaderlocatie met kleinschalig karakter in Well (Gld). We hebben in Well (Gld) en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • De Zandkamer Welkom in de Zandkamer, dé inspirerende ruimte. Ideaal voor vergaderingen, boardmeetings, presentaties, brainstormsessies, lezingen, private dining en kleine workshops. De Zandkamer is gesitueerd in een monumentaal pand, direct tegenover het Centraal Station van Den Bosch.
  2 - 18 Den Bosch (10 km)
  Lees meer Foto bij De Zandkamer
 • Onder de Linden Stijlvol vergaderen heet dat. Een chique vergaderruimte met alle faciliteiten aanwezig voor een constructief overleg. Dit in een ambiance die je inspireert. Het pittoreske stadje Oisterwijk liggend in de driehoek Tilburg, 's-Hertogenbosch en Eindhoven staat bekend om haar bossen en vennen. Een schitterende omgeving voor een zakelijk diner of lunch.
  2 - 50 Oisterwijk (18 km)
  Lees meer Foto bij Onder de Linden
 • POP UP 24 POP UP 24 zaken op locatie biedt een bijzondere vergaderruimte in een prachtig monumentaal pand in het hart van Geertruidenberg. Het karakteristieke pand is ideaal voor een vergadering op locatie, workshop, brainstormsessie of presentatie in kleine persoonlijke setting.
  2 - 20 Geertruidenberg (25 km)
  Lees meer Foto bij POP UP 24

Alle vergaderlocaties in Gelderland

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie