Toon menu
Foto 1 bij HUIS130
Foto 2 bij HUIS130
Foto 3 bij HUIS130
Foto 4 bij HUIS130

HUIS130
Vergaderlocatie in Westzaan - Noord-Holland

HUIS130
J.J. Allanstraat 130
1551RP Westzaan

Telefoon
06 1325 1329
Personen
2 - 16
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderlocatie HUIS130 - kleinschalig, huiselijk en informeel vergaderen net boven Amsterdam

HUIS130 is een privé locatie en ligt net boven Amsterdam in het rustige en landelijke Westzaan, onderdeel van de gemeente Zaanstad. Omringd door weilanden, grazende koeien en fruitbomen staat de prachtig gerestaureerde kapberg. Deze inspirerende en huiselijke plek is uitermate geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten, trainingen, brainstormsessies et cetera.

Het  rijksmonument  is geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Het plafond van 9 meter hoog, de ontschorste boomstammen, de lemen muren en de prachtige oude open haard maken dit een unieke ruimte. In het midden van de ruimte staat een robuuste vierkanten tafel waar je met 16 man aan kunt vergaderen. Als men in een kring wilt zitten kan dat ook, dan schuiven we de tafels gewoon aan de kant. 

Aan de vergaderruimte grenst de luxe ruime keuken. Bij ieder vergaderarrangement maakt u hier zelf met verse koffiebonen de meest heerlijke cappuccino en espresso en anders een verwarmende kop biologische thee. Ook wordt hier de lunch genuttigd. Omdat deze ruimte afgesloten kan worden kan hij ook gebruikt worden als tweede werkplek. Zowel ontbijt, lunch en diner kunnen wij voor u regelen.

Het is binnen heerlijk toeven, met vrij uitzicht over de tuin en aangrenzende landerijen. In de winter als de straffe oostenwinden waaien, kunnen wij de open haard voor u aan doen, maar als het weer het toelaat kunt u ook heerlijk het terras op of de tuin in. 

HUIS130 wordt exclusief verhuurd, dus geen last van andere gasten. Kijk op onze website voor de tarieven.

Bezoek de website