Toon menu
Foto 1 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 2 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 3 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 4 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 5 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 6 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 7 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 8 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 9 bij Strandhotel Het Hoge Duin
Foto 10 bij Strandhotel Het Hoge Duin

Strandhotel Het Hoge Duin
Vergaderlocatie in Wijk aan Zee - Noord-Holland

Strandhotel Het Hoge Duin
Rijckert Aertszweg 50
1949BD Wijk aan Zee

Telefoon
0251 374 202
Sterren
* * * *
Personen
5 - 150
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderlocatie Wijk aan Zee

Strandhotel het Hoge Duin, gelegen op de duinen, 3 minuten van het strand. Rustgevend, zakelijk, persoonlijk en inspirerend. Uw vergadering, training, teambuilding of presentatie zijn uitstekend te combineren met een strandwandeling of een activiteit op het strand. Voor de actieve training of teambuilding zijn er verschillende mogelijkheden voor zee- en strandactiviteiten, zoals kitesurfen, blokarten, surfen, catamaran- zeilen, landboarden, kajakken, zandsculpturen maken of beachvolleybal.

Strandhotel Het Hoge Duin beschikt over 2 vergaderzalen. Beide zalen beschikken over gratis wifi en sfeerverlichting en zijn uitgerust met flipover en een scherm. Beamer, laptops en audiovisuele middelen zijn te huur via het hotel. Tijdens een vergadering staat er onbeperkt koffie, thee met koekjes, ijswater, mints en energybites voor u klaar in de vergaderzaal en een koelkast met frisdrank en spa (op basis van nacalculatie). U kunt kiezen uit een snack (muffin/luxe koek of een saucijzenbroodje) tijdens de vergadering. Bovendien kunt u gratis parkeren bij het hotel.

De Meeuwenzaal is een mooie zakelijke zaal in warme kleuren met airconditioning en sfeerhaarden. In verschillende opstellingen kunt u hier in alle rust vergaderen met een groep tot 20 personen. De Meeuwenzaal heeft uitzicht over de duinen en de zee.

De Panoramazaal is onze grootste zaal met een terras rondom uitkijkend over de Noordzee en het brede strand van Wijk aan Zee. Deze zaal is uitermate geschikt voor trainingen en bijeenkomsten van grotere groepen. Mocht u nog een sub-zaal wensen dan hebben wij die ook voor u.


Bezoek de website