Toon menu
Foto 1 bij De Stoomhal
Foto 2 bij De Stoomhal
Foto 3 bij De Stoomhal
Foto 4 bij De Stoomhal
Foto 5 bij De Stoomhal
Foto 6 bij De Stoomhal
Foto 7 bij De Stoomhal
Foto 8 bij De Stoomhal
Foto 9 bij De Stoomhal
Foto 10 bij De Stoomhal
Foto 11 bij De Stoomhal

De Stoomhal
Congrescentrum in Wormer - Noord-Holland

De Stoomhal
Pakhuisplein 44
1531MS Wormer

Telefoon
06 2247 6836
Personen
20 - 200
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

De Stoomhal is een van de mooiste plekjes in het 4000m2 tellende complex van pakhuis Hollandia. De voormalige Rijstpellerij heeft een herbestemming waarbij de sfeer van toen nog volop aanwezig is. De hal (10x20m) is vrij van obstakels. De prachtige geklonken dakspanten en kraanbaan met takel zijn nog in oude staat. De oude vergeelde muren en sprinklerleidingen brengen u terug in de tijd van de industriƫle revolutie.

Dit is de sfeer in De Stoomhal omstreeks 1905. Na de sloop van een der grootste stoommachines is de hal geschikt gemaakt voor bedrijfspresentaties, zakelijke meetings, lunches en expositie ruimte. De Stoomhal is geschikt voor groepen van 20 tot 200 personen. Alle apparatuur, benodigd voor uw presentatie en/of lezing, is aanwezig in De Stoomhal.

In deze inspirerende ruimte kunt u de nieuwste producten presenteren aan uw klanten of een bedrijfsfeest voor uw personeel organiseren. Maar ook voor een vergadering, workshops, seminars, recepties, lezingen of voor een prijsuitreiking is een bezoek aan De Stoomhal een bijzondere ervaring. Er kan tevens een catwalk worden geplaatst, een fotoshoot worden gehouden of een aangeklede borrel voor uw zakenrelaties. 

Bezoek de website