Toon menu
Foto 1 bij North Sea Venue
Foto 2 bij North Sea Venue
Foto 3 bij North Sea Venue
Foto 4 bij North Sea Venue

North Sea Venue
Vergaderlocatie in Zaandam - Noord-Holland

North Sea Venue
Hemkade 48

1506PS Zaandam

Telefoon
075 614 8154
Personen
250 - 4000
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

North Sea Venue is na een intensieve verbouwing uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, van personeels- en bedrijfsfeesten tot live optredens en productpresentaties. In alle vormen en maten kunnen er producties worden neergezet van 250 tot 4000 personen. In totaal biedt het North Sea Venue een vloeroppervlakte van bijna 3500 vierkante meter. North Sea Venue beschikt over zes zalen die zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar te huren zijn. De zalen zijn opgedeeld in twee hoofdzalen en vier subzalen.

Alle zalen zijn volledig ingericht met professioneel licht- en audioapparatuur. Zo biedt de ruime foyer van het gebouw, benadrukt met een indrukwekkende sterrenhemel als plafond, een warm ontvangst aan uw gasten terwijl de hoofdzaal oogt als een professionele concerthal. De kleinere ruimtes die hier aan grenzen, variëren in uiterlijk van barok tot modern industrieel. North Sea Venue beschikt over alle denkbare faciliteiten o.a. projectiemogelijkheden, ruime garderobe en toiletunits, kleedkamers en rokersruimte. Het terras met uitzicht over het Noordzeekanaal biedt extra mogelijkheden voor uw evenementen.

De parkeerplaatsen aan de voor en achterzijde van het pand bieden ruimte aan 750 auto’s en kan met tenten en buitenactiviteiten ook als ideale aanvulling op een evenement dienen. Iedere zaal is voorzien van volledig geoutilleerde bars. Voor diners en buffetten werkt North Sea Venue samen met gerenommeerde cateraars, uiteraard afgestemd op uw wensen, echter zijn wij niet gebonden aan een vaste cateraar en biedt u daarom ook de mogelijkheid uw eigen cateraar in dienst te nemen.  North Sea Venue is uitstekend bereikbaar. Het ligt vijf minuten vanaf de A10, op nog geen 10 minuten van Amsterdam. Ook met OV vanaf Zaandam Centraal is de locatie prima bereikbaar.

Bezoek de website