Toon menu
Foto 1 bij Proeverij de Koekfabriek
Foto 2 bij Proeverij de Koekfabriek
Foto 3 bij Proeverij de Koekfabriek
Foto 4 bij Proeverij de Koekfabriek
Foto 5 bij Proeverij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek
Vergaderlocatie in Zaandam - Noord-Holland

Proeverij de Koekfabriek
Westzijde 188
1506EK Zaandam

Telefoon
075 615 4287
Personen
10 - 150
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Zaanse zaal is ideaal voor zakelijke gelegenheden als vergaderingen, meetings of recepties tot maximaal 150 (afhankelijk van de opstelling).

Ook voor privé feesten zoals bijvoorbeeld verjaardagen of jubilea is deze zaal uitermate geschikt. Met eigen bar, eigen toiletgroep en uitgebreide caterings- en uitlichtings- mogelijkheden kan deze zaal geheel worden omgetoverd tot uw wens. Een prachtige zaal in de adembenemende voormalige fabriek van Verkade! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of om de zaal te komen bekijken.

De Verkade zaal is iets groter dan de Zaanse Zaal. In een eigen stijl gebouwd met veel historisch industriële aspecten. De Verkade zaal heeft een uitzicht over de Zaan en heeft toegang tot de kade. Wilt u hier een party-tent of terras om uw feest uit te breiden aan de Zaan kade? Dat Kan!

De Verkade zaal is perfect voor de grote feesten, zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of trouwerijen. Door de ligging aan de Zaan, in de voormalige Verkade fabriek, is dit een unieke locatie! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of om de zaal te komen bekijken.

Bezoek de website