Toon menu
Foto 1 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 2 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 3 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 4 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 5 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 6 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 7 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Foto 8 bij Zaans Museum & Verkade Paviljoen

Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Vergaderlocatie in Zaandam - Noord-Holland

Zaans Museum & Verkade Paviljoen
Schansend 7
1509AW Zaandam

Telefoon
075 681 0000
Personen
5 - 400
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Grote of kleine zakelijke bijeenkomsten in een programma op maat: dat is mogelijk in het Zaans Museum & Verkade Paviljoen. Onze vergaderarrangementen zijn uit te breiden met verschillende onderdelen, zoals een lunch, rondleiding, boottochtje, ontbijt, afsluitende borrel of een diner in Restaurant De Hoop Op d’Swarte Walvis. De vergaderarrangementen zijn inclusief entree museum, de zaalhuur, koffie/thee, water, Verkadebiscuits, pepermunt, flip-over, projectiescherm, geluidsinstallatie, blocnote en pen.

Wilt u met een kleine groep vergaderen op een inspirerende locatie? Dat kan in De Kuiperij op de Zaanse Schans. Het Zaans Museum heeft op de Zaanse Schans deze bijzondere bezienswaardigheid gerealiseerd. Hier maakt u een sprong in het verleden en stapt u binnen bij de verstilde Kuiperij Tiemstra. Een unieke setting voor een vergadering, presentatie of brainstorm sessie!

Tip: Combineer uw vergaderarrangement met een boottocht over de Zaan als onderdeel van uw programma, zoals een vergader- of brainstormsessie op het water. U vaart in alle rust met een motorbootje of sloep langs de oevers van de Zaan met haar prachtige industriële erfgoed en monumentale panden.

Bezoek de website