Toon menu
Foto 1 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 2 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 3 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 4 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 5 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 6 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Foto 7 bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Vergaderlocatie in Zeegse - Drenthe

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
Schipborgerweg 8
9483TL Zeegse

Telefoon
0592 - 530 099
Sterren
* * * *
Personen
2 - 500
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Voor zakelijk vergaderen in Drenthe vindt u bij ons het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de prachtige ongerepte natuur van Drenthe beschikt over 76 sfeervolle comfortabele hotelkamers en twee luxe suites. De kamers bieden uitzicht op de natuur evenals de 12 modern ingerichte vergaderzalen.

Het hotel biedt faciliteiten op maat voor al uw bijeenkomsten, van een dagdeel tot meerdere dagen en van kleine tot grote gezelschappen van 250 personen. De klassieke gastvrijheid en service in combinatie met de geavanceerde faciliteiten maken uw bijeenkomst tot een succes.

Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Het  personeel speelt dan ook in op de individuele wensen van onze gasten. De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Alle kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Culinaire fijnproevers komen niets tekort. Beleef Live Cooking in het ruime Paviljoen Duinoord of geniet na met een drankje in ons Grand Café. Nagenieten met een drankje doet u in het Grand Café bij een knisperend haardvuur. Een verwarmd binnenzwembad, sauna, solarium en tennisbaan maken het verblijf compleet.

Bezoek de website