Toon menu
Foto 1 bij Hotel Theater Figi
Foto 2 bij Hotel Theater Figi
Foto 3 bij Hotel Theater Figi
Foto 4 bij Hotel Theater Figi
Foto 5 bij Hotel Theater Figi
Foto 6 bij Hotel Theater Figi
Foto 7 bij Hotel Theater Figi
Foto 8 bij Hotel Theater Figi
Foto 9 bij Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi
Congrescentrum in Zeist - Utrecht

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701HS Zeist

Telefoon
030 6927400
Personen
10 - 1500
Zalen
30
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi in Zeist is een sfeervolle locatie in midden Nederland en door de grote diversiteit aan mogelijkheden een perfecte vergader- en congreslocatie.

Sfeervolle zalen met volop daglicht – onbegrensde mogelijkheden

Van een private diner op het toneel tot een beurs voor 1500 gasten het kan allemaal, wij denken graag met u mee.

Hotel Theater Figi beschikt over één grote theaterzaal (534 personen), de Hendrik Marsmanzaal die zich perfect leent voor een congres of voor een bruisende borrel op het podium. Daarnaast beschikt Figi nog over drie bioscoopzalen en vele eventzalen met bijbehorende techniek. Deze eventzalen kunnen gekoppeld worden waardoor er een vloer ontstaat voor een receptie of beurs tot 1500 man. Daarnaast zijn er ook kleinere zalen voor trainingen of vergaderingen. Alle eventzalen zijn voorzien van veel daglicht en historische fotowanden. Het Atrium is het hart van Hotel Theater Figi, perfect als welkomstruimte of voor een borrel. Tot slot beschikken wij over 97 hotelkamer en een gezellig en trendy Grand Café.

Lokaal & Patissier in huis

De kernwaarden van onze keuken zijn lokaal, groen en blij, waarbij er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten. Daarnaast is Figi van oudsher een patisserie en zijn wij trots dat we nog steeds een eigen patissier in huis hebben. Dat betekend heerlijke gebakjes en koeken voor bij de koffie break.

Bereikbaar vanuit alle windstreken

Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland bij Utrecht en vlakbij de uitvalswegen A12 en A28. Door dit plekje in midden Nederland zijn wij uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Wij beschikken over een eigen parkeergarage met 275 plekken. Op vijf minuten lopen is tevens een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Daarnaast zijn wij zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt in 6 minuten voor de deur vanaf station Driebergen-Zeist. Vliegveld Schiphol heeft een directe treinverbinding met station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist.

Bezoek de website