Toon menu
Foto 1 bij Hotel Theater Figi
Foto 2 bij Hotel Theater Figi
Foto 3 bij Hotel Theater Figi
Foto 4 bij Hotel Theater Figi
Foto 5 bij Hotel Theater Figi
Foto 6 bij Hotel Theater Figi
Foto 7 bij Hotel Theater Figi

Hotel Theater Figi
Vergaderlocatie in Zeist - Utrecht

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701HS Zeist

Telefoon
030 6927400
Personen
10 - 1500
Zalen
30
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Hotel Theater Figi

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

Het beste van een hotel, theater, bioscoop, restaurant en congrescentrum onder één dak. Op deze inspirerende locatie in het groene centrum van Nederland met haar rijke geschiedenis wordt u ontvangen met de betrokken gastvrijheid en expertise waar familiebedrijf Figi groot mee is geworden. In ons theatercafé, bent u welkom voor een gezellige borrel of hapje eten, bijvoorbeeld voor of na een film- of theatervoorstelling. Of bezoek ons sfeervolle restaurant en geniet van de Frans georiënteerde kaart. Voor een frisse neus loopt u zo het op steenworp afstand gelegen park of bos in of het gezellige centrum van Zeist.

Figi is uitermate geschikt voor gecombineerde activiteiten. Van grootschalige events, TV - opnamen, landelijke filmpremières en congressen tot vergaderingen, recepties, (product-) presentaties, ontvangsten en huwelijken. Maak uw evenement compleet met een diner, of zelfs een uniek diner ‘on stage’ en overnach¬ting: Figi beschikt over dinerzalen voor maximaal 550 personen en 97 luxe hotelkamers, waaronder 2 riante suites.

HOOGWAARDIGE TECHNISCHE FACILITEITEN

Na Chicago en Berlijn is Zeist de derde locatie waar het Bose Roommatch 7.1 soundsystem te horen is, en daar¬mee een perfect voorbeeld van een congres- en evenementenlocatie met uitmuntend geluid op iedere zitplaats. Figi levert hoge kwaliteit AV en bovendien in de Hendrik Marsmanzaal full HD 3D projectie en seamless switching op bioscoopgrote schermen. Onze enthousiaste en professionele medewerkers adviseren u graag. Sales@figi.nl of 030 692 75 50.

Bezoek de website