Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 2 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 3 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 4 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 5 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 6 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 7 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 8 bij Kasteel Kerckebosch
Foto 9 bij Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch
Vergaderlocatie in Zeist - Utrecht

Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31
3708AA Zeist

Telefoon
030 692 66 66
Personen
8 - 200
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Kasteel Kerckebosch biedt verschillende mogelijkheden voor meetings, presentaties of andere bijeenkomsten. Onze zalen hebben een capaciteit van 8 tot 200 personen. Daarnaast is alles erop gericht om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Ons kleinschalige en intieme kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te Zeist. Een kasteel vol sfeer, persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen.

Het authentieke 120 jaar oude kasteel is voorzien van de hedendaagse gemakken en vormt daardoor het perfecte decor voor een heerlijk kop koffie op ons terras, een intiem diner, een heerlijk weekend weg of een prachtig feest. U heeft de keuze uit twee verschillende restaurants, een comfortabele lounge met overdag heerlijke lekkernijen en in een zomer een prachtige terras.

De locatie van Kasteel Kerckebosch is zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt op nog geen 10 minuten afstand van het station Driebergen Zeist. Daarnaast beschikt het kasteel over een ruimte kasteeltuin.

Bezoek de website