Toon menu
Foto 1 bij KNVB Campus
Foto 2 bij KNVB Campus
Foto 3 bij KNVB Campus
Foto 4 bij KNVB Campus
Foto 5 bij KNVB Campus
Foto 6 bij KNVB Campus
Foto 7 bij KNVB Campus

KNVB Campus
Vergaderlocatie in Zeist - Utrecht

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707HX Zeist

Telefoon
0343 491 424
Personen
5 - 5000
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

KNVB CAMPUS - Voor de teams van morgen


Net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking van de individuele spelers. Word samen met je (management)team uitgedaagd om een topprestatie te leveren waar spelinzicht, creativiteit, vernieuwing en out-of-the-box denken gestimuleerd wordt in een totale voetbalbeleving. In een omgeving waar alle talenten uit het bedrijfsleven zichzelf continu willen ontwikkelen, innoveren en hun krachten bundelen om hun prestaties op topsportniveau te brengen.

Het KNVB Campus Trainingscentrum is hét ontwikkelcentrum waar topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil maken. De ideale trainingslocatie voor de teams van morgen. Grenzend aan het bondsbureau staat het Trainingscentrum voor grotere en kleinere bijeenkomsten. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden.

Ook voor een kleiner gezelschap zijn er in het Trainingscentrum diverse type zalen, variërend van een vergaderzaal tot een zaal met een echte sportthematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje’ en de bestuurskamer van de KNVB. De topsportomgeving zorgt voor topprestaties van managementteams. Vrijwel alle zakelijke bijeenkomsten zijn te combineren met KNVB Campus Clinics. Er is van alles mogelijk. Van voetbalclinic tot vitaliteitscheck, van kookworkshop tot hardloopclinic. Maar ook sprekers uit de sportwereld, sportdagen met een eindfeest, Campus vergaderarrangementen en exclusieve overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

Bezoek de website