Toon menu
Foto 1 bij Villa de Merel
Foto 2 bij Villa de Merel
Foto 3 bij Villa de Merel
Foto 4 bij Villa de Merel
Foto 5 bij Villa de Merel
Foto 6 bij Villa de Merel
Foto 7 bij Villa de Merel

Villa de Merel
Vergaderlocatie in Zeist - Utrecht

Villa de Merel
Boulevard 4
3707BM Zeist

Telefoon
06 1101 1085
Personen
2 - 14
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Villa de Merel

Villa de Merel heeft voor u een complete vergaderlocatie in huiskamersfeer. Dit alles in een grote, karakteristieke en monumentale villa centraal gelegen in Nederland, zeer goed bereikbaar. Bij de Villa is een fraaie geometrisch aangelegde tuin. 

We bieden u een volledig functionele vergaderomgeving in huiskamersfeer. Inbegrepen zijn audiovisuele hulpmiddelen en internetaansluiting. Door de diverse ruimtes kunt u de setting van uw meeting aanpassen aan de groep. Standaard is er voor u koffie, thee, water en diverse frisdranken aanwezig.

De lunchmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Voor groepen die het fileleed willen omzeilen zijn er ruime mogelijkheden om te dineren. Variƫrend van een snack tot een 5 gangen diner. We hebben hiervoor de faciliteiten in huis. Parkeren is op eigen terrein en is zonder kosten.

Romantische Kamer
Een zeer lichte en open kamer. Geschikt voor diverse vergader opstellingen. Bijzonder is de klassieke erker met romantische zithoek.

Kunstkamer
De kunstkamer is een grote en lichte ruimte. Geschikt voor diverse vergaderopstellingen. De kamer heeft toegang tot de fraaie tuin.

Herenkamer
De Herenkamer is klassiek met een knipoog naar moderne vormgeving. Zeer geschikt voor overleg in kleine setting.

Bezoek de website