Toon menu
Foto 1 bij DrieDrieZuid
Foto 2 bij DrieDrieZuid
Foto 3 bij DrieDrieZuid
Foto 4 bij DrieDrieZuid
Foto 5 bij DrieDrieZuid
Foto 6 bij DrieDrieZuid
Foto 7 bij DrieDrieZuid
Foto 8 bij DrieDrieZuid
Foto 9 bij DrieDrieZuid
Foto 10 bij DrieDrieZuid

DrieDrieZuid
Vergaderlocatie in Zuidschermer - Noord-Holland

DrieDrieZuid
Zuidervaart 33
1846LG Zuidschermer

Telefoon
06 2550 2767
Personen
4 - 33
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Op zoek naar een plek waar je kunt ervaren dat het klopt? DrieDrieZuid is dé plek! Hier ga je naar toe voor rust en ruimte; prettig ingericht, fijne faciliteiten, goede koffie en persoonlijke aandacht. Voor een vergadering, een brainstormsessie of een teambuildingdag.Voor een workshop of een dag met een bijzonder thema.

Boardroom Zuid is onze ruimte op de begane grond. Openslaande deuren naar buiten, een grote robuuste tafel voor 6 personen, een heerlijke aparte bank om de groep even te kunnen splitsen. Het is een lichte ruimte met eigen koffie- & theefaciliteiten. Het is heerlijk voor een kleiner gezelschap. Van directievergadering tot 1 op 1 training, hier kom je snel tot de kern.

Gaan we de trap op, dan komen we in Loft Noord. Een fijne ruimte met verschillende functies. Hier bieden de stoere houten tafels plaats aan 33 personen voor een goede meeting. De open haard brandt, de koffie gaat rond. Er zijn 2 aparte grote loungebanken zodat de groep zich ook even op kan splitsen.

Tijdens minibreaks of juist functioneel. Het is de sfeer die bepalend is voor het slagen van de dag, dat gaat hier zeker lukken. Het lagere gedeelte is het lunchdeel. Brede zitbanken nodigen uit om plaats te nemen en even op te laden voor het tweede deel van de dag. We serveren lunches gemaakt van streekproducten en vinden het belangrijk dat we eerlijke producten serveren. U kunt rekenen op een echte smaaksensatie!

Bezoek de website