Toon menu
Foto 1 bij Hotel ARA
Foto 2 bij Hotel ARA
Foto 3 bij Hotel ARA
Foto 4 bij Hotel ARA
Foto 5 bij Hotel ARA
Foto 6 bij Hotel ARA
Foto 7 bij Hotel ARA
Foto 8 bij Hotel ARA

Hotel ARA
Vergaderlocatie in Zwijndrecht - Zuid-Holland

Hotel ARA
Veerweg 10
3336LM Zwijndrecht

Telefoon
078 623 1780
Personen
2 - 300
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Van der Valk Hotel ARA ligt midden in een prachtig natuurgebied aan rivier De Oude Maas. Naast de ligging in de groene omgeving, is het ook slechts 10 minuten rijden naar Dordrecht en Rotterdam en beschikt het hotel over 200 gratis parkeerplaatsen. Dit maakt Hotel ARA dé perfecte vergaderlocatie.

Hotel ARA beschikt over 74 ruime en comfortabele hotelkamers en 6 suites, waarvan 3 suites uitermate geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Een deel van de kamers heeft een prachtig uitzicht op de rivier De Oude Maas.

Om na een dag training of vergadering helemaal tot rust te komen zijn er in en om het hotel ook voldoende ontspanningsmogelijkheden. Een zwembad, sauna, solarium en fitnessruimte bevinden zich in het hotel. Maar ook in de omgeving kan er heerlijk gefietst, gewandeld of gejogd worden en is er direct naast het hotel een outdoor fitness gelegen.

Van vergadering tot diner of van bedrijfsevenement tot training, Hotel ARA organiseert het graag in een van de mooie 7 zalen. En na afloop gezellig borrelen, dineren, blijven slapen of een teambuilding activiteit organiseren kan uiteraard ook!

Bezoek de website