Toon menu

Vergaderlocaties met kleinschalig karakter in Haarle (Hellendoorn)

U bent op zoek naar een vergaderlocatie met kleinschalig karakter in Haarle (Hellendoorn). We hebben in Haarle (Hellendoorn) en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Stayokay Gorssel- Deventer Vergaderen op een bijzondere locatie? Kom dan eens langs bij Stayokay Gorssel! Ons hostel ligt midden in de Achterhoek (tussen Zutphen en Deventer) en is gehuisvest in een prachtig Noors jachthuis.
  1 - 50 Gorssel (17 km)
  Lees meer Foto bij Stayokay Gorssel- Deventer
 • De Swarte Ruijter Zakendoen is gaan voor het beste. Dat begrijpen wij bij De Swarte Ruijter als geen ander. Bij ons kunt u in alle rust vergaderen, of creatief brainstormen. Alleen zakelijk lunchen of dineren kan uiteraard ook in ons restaurant: snel waar het moet, heerlijk ontspannen waar het kan.
  2 - 20 Holten (7 km)
  Lees meer Foto bij De Swarte Ruijter
 • Your Meeting Your Meeting in Zwolle is een prachtige vergaderlocatie op bedrijventerrein Oosterenk te Zwolle. De vergaderzalen hebben een schitterend uitzicht over de weilanden en zijn daarnaast voorzien van moderne audiovisuele hulpmiddelen. Het pand biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Deze faciliteiten samen met een uitstekende dienstverlening maken Your Meeting tot de ideale locatie voor uw evenem...
  2 - 45 Zwolle (24 km)
  Lees meer Foto bij Your Meeting

Alle vergaderlocaties in Overijssel

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie