Toon menu

Vergaderlocaties in een hotel in Warfhuizen

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in een hotel in Warfhuizen. We hebben in Warfhuizen en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • MartiniPlaza Vergaderen bij MartiniPlaza kan in dertien verschillende vergaderruimtes. Het is daarbij mogelijk om de vergaderzalen onderling aan elkaar te verbinden en vanuit die ruimte toegang te bieden naar de plenaire zalen. Op deze manier zijn de vergaderzalen geschikt voor iedere vorm van vergaderen.
  2 - 4500 Groningen (17 km)
  Lees meer Foto bij MartiniPlaza
 • Hotel Het Wapen van Drenthe Het Wapen van Drenthe biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, seminars, cursussen, presentaties en trainingen. De vergaderaccommodatie kan gesplitst worden in meerdere zalen en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 90 personen. Ook voor meerdaagse arrangementen bieden wij u goede mogelijkheden.
  2 - 90 Roden (23 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Het Wapen van Drenthe
 • Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
  2 - 175 Westerbroek (25 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek

Alle vergaderlocaties in Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie