Toon menu

Vergaderlocaties aan de kust in Breezand

U bent op zoek naar een vergaderlocatie aan de kust in Breezand. We hebben in Breezand en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Stayokay Texel Stayokay Texel is door haar ligging en faciliteiten uitstekend geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Het hostel beschikt over vier multifunctionele zalen en een sfeervolle bar en restaurant. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van vergadering tot creatieve workshop, van congresruimte tot familiefeest.
  2 - 200 Den Burg (18 km)
  Lees meer Foto bij Stayokay Texel
 • Grand Hotel Opduin - Texel Op Texel bijeenkomen is nét even anders dan op het vasteland. Compleet opgefrist en uitgerust door de zilte zeewind en het ritme van de Noordzee, temidden van de blonde duintoppen, is het goed toeven tijdens zakelijke bijeenkomsten bij Grand Hotel Opduin. De zes vergaderzalen zijn geschikt voor bijeenkomsten tot circa 150 personen.
  2 - 150 De Koog - Texel (23 km)
  Lees meer Foto bij Grand Hotel Opduin - Texel
 • Accommodatie Van Poelenburgh Accommodatie van Poelenburgh is geen standaard vergaderlocatie. Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. Onze vergaderlocatie biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige bosrijke omgeving en vlakbij het strand in het hart van Noord-Holland.
  2 - 35 Schoorl (24 km)
  Lees meer Foto bij Accommodatie Van Poelenburgh

Alle vergaderlocaties in Noord-Holland

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie