Toon menu

Vergaderlocaties in een hotel in Kommerzijl

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in een hotel in Kommerzijl. We hebben in Kommerzijl en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • MartiniPlaza Vergaderen bij MartiniPlaza kan in dertien verschillende vergaderruimtes. Het is daarbij mogelijk om de vergaderzalen onderling aan elkaar te verbinden en vanuit die ruimte toegang te bieden naar de plenaire zalen. Op deze manier zijn de vergaderzalen geschikt voor iedere vorm van vergaderen.
  2 - 4500 Groningen (18 km)
  Lees meer Foto bij MartiniPlaza
 • Hotel Het Wapen van Drenthe Het Wapen van Drenthe biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, seminars, cursussen, presentaties en trainingen. De vergaderaccommodatie kan gesplitst worden in meerdere zalen en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 90 personen. Ook voor meerdaagse arrangementen bieden wij u goede mogelijkheden.
  2 - 90 Roden (18 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Het Wapen van Drenthe
 • Van der Valk Hotel Drachten Van der Valk Hotel Drachten, met zijn unieke centrale ligging in het noorden van het land en gratis parkeergelegenheid, biedt ongekende mogelijkheden voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vergadering, seminar, receptie of andere evenement, wij bieden 10 multifunctionele zalen voor grote en kleine groepen die volledig naar wens kunnen worden ingericht.
  2 - 240 Drachten (24 km)
  Lees meer Foto bij Van der Valk Hotel Drachten

Alle vergaderlocaties in Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie