Toon menu

Vergaderlocaties met overnachting in Groningen

U bent op zoek naar een vergaderlocatie met overnachting in Groningen. We hebben in Groningen en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de provincie Groningen?

 • Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
  2 - 175 Westerbroek (9 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek
 • Hotel Het Wapen van Drenthe Het Wapen van Drenthe biedt uitstekende mogelijkheden voor het houden van vergaderingen, workshops, seminars, cursussen, presentaties en trainingen. De vergaderaccommodatie kan gesplitst worden in meerdere zalen en is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 90 personen. Ook voor meerdaagse arrangementen bieden wij u goede mogelijkheden.
  2 - 90 Roden (13 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Het Wapen van Drenthe
 • Logement Doosje Wilt u in een unieke omgeving met uw personeel brainstormen, vergaderen of een cursus volgen dan heeft u nu hiervoor de locatie gevonden! Direct aan nationaal park Lauwersmeer bevindt zich onze authentieke Friese kop-hals-romp boerderij van meer dan 200 jaar oud. Onze locatie is geschikt voor bijeenkomsten van 6 tot 16 personen.
  6 - 16 Warfstermolen (24 km)
  Lees meer Foto bij Logement Doosje

Alle vergaderlocaties in de provincie Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie