Toon menu

Vergaderlocaties in de natuur in Groningen

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in de natuur in Groningen. We hebben in Groningen en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de provincie Groningen?

 • Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
  2 - 175 Westerbroek (9 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek
 • Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen Voor zakelijk vergaderen in Drenthe vindt u bij ons het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de ongerepte natuur van Drenthe beschikt over 12 modern vergaderzalen en 78 kamers met uitzicht op de natuur.
  2 - 500 Zeegse (18 km)
  Lees meer Foto bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
 • Logement Doosje Wilt u in een unieke omgeving met uw personeel brainstormen, vergaderen of een cursus volgen dan heeft u nu hiervoor de locatie gevonden! Direct aan nationaal park Lauwersmeer bevindt zich onze authentieke Friese kop-hals-romp boerderij van meer dan 200 jaar oud. Onze locatie is geschikt voor bijeenkomsten van 6 tot 16 personen.
  6 - 16 Warfstermolen (24 km)
  Lees meer Foto bij Logement Doosje

Alle vergaderlocaties in de provincie Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie