Toon menu

Vergaderlocaties in Kloetinge

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in Kloetinge. We hebben in Kloetinge en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Het Raedthuys Hotel-Restaurant Het Raedthuys ligt In het Zeeuwse St. Maartensdijk op het eiland Tholen. Het voormalige gemeentehuis is uitermate geschikt voor een feest, jubileum, business meeting of een personeelsuitje. Er zijn talrijke mogelijkheden voor een origineel programma met professionele begeleiding.
  2 - 100 Sint Maartensdijk (13 km)
  Lees meer Foto bij Het Raedthuys
 • Schouwburg Middelburg Schouwburg Middelburg als locatie voor uw evenement: het ideale decor voor iedere ontmoeting zowel particulier als zakelijk.Het gehele seizoen is er een grote diversiteit aan voorstellingen te zien in het theater, maar er is meer mogelijk. Ook kunnen beide locaties gehuurd worden voor bedrijfspresentaties, bedrijfsfeesten, symposia, congressen en recepties.
  10 - 500 Middelburg (21 km)
  Lees meer Foto bij Schouwburg Middelburg
 • Zeeuws maritiem muZEEum Vergaderen in een inspirerende, historische omgeving met zicht op zee? Het MuZEEum is gelegen in de oude stadskern van Vlissingen. De locatie is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In het Zeeuws maritiem muZEEum kunt u verschillende bijzondere ruimtes huren, die uw zakelijke bijeenkomst een bijzonder en exclusief cachet geven.
  4 - 50 Vlissingen (24 km)
  Lees meer Foto bij Zeeuws maritiem muZEEum

Alle vergaderlocaties in Zeeland

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie